TEG Disco

TEG Disco leverer professionelle DJ’s til alle typer fester og events: Fødselsdage, julefrokoster, konfirmationer, barnedåb, ungdomsfester, bryllupper og meget mere. På den måde kan du fokusere på at være en god vært og nyde musikken.
Hver fest er unik, og vi sætter en stor ære i at give dig en god oplevelse. Derfor ringer DJ’en altid før arrangementet for at snakke musikvalg og afklare de sidste praktiske detaljer. Derudover får du altid tilknyttet en personlig eventmanager, som sørger for,
at intet er overladt til tilfældighederne. Vi står altid til rådighed, og der er ingen dumme spørgsmål.

Vores erfarne DJ’s ved om nogen, hvordan de får dine gæster på dansegulvet. Samtidig råder vi over 450 underlægningsmelodier, så DJ’en kan understøtte familiens festsange, hvis du ønsker det. Har du lyst til et band, en pianist, en sangerinde eller noget helt fjerde, kan vi også hjælpe med dét. TEG Disco er en del af Trane Entertainment Group, som er din sikkerhed for en professionel leverandør med mange års erfaring.

Kontakt TEG Disco
Ønsker du en professionel DJ til din fest, så kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine ønsker. Ring til os på 72 65 58 05, skriv til os på salg@teg.dk eller udfyld formularen her på vores hjemmeside. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.