INDHEGNING / SIKKERHED

Sikkerhed er afgørende for alle typer events og arrangementer for at det bliver en succes.


Vi ved hos TEG Stage, at sikkerhed er vigtigt og noget man ikke må gå på kompromis med. Når sikkerheden er i orden opdager man den ikke, og det bliver et naturligt virke. Men skulle den ikke være i orden, kan det få fatale konsekvenser for det arrangement som udføres.

TEG Stage har i dag sikkerhedshegn på lager både alm. Festival hegn / bygge hegn, men samtidig også crowd barriers / publikumshegn for at sikre dit event.

Vores crowd barriers er blevet en populær løsning, da vi ofte leverer dem direkte på lokationen med en fragtmand til en skarp pris, for at give den letteste håndtering for dig som kunde.

Vi leverer sikkerhedshegn stort set til alle typer kunder, både inde og uden for event branchen med forskellige fagområder.

Ex. leverer TEG Stage ofte hegn til ISPS områder på havne med hurtig reaktionstid, døgnet rundt til skibe, der skal have afsikrede områder mens de ligger i havnen.

Siden 2007 har TEG Stage leveret til over 350 årlige events. Derfor ved vi, hvad du som arrangør efterspørger.

Vi har udstyret til lige netop den opgave du har og med TEG Stage som samarbejdspartner er du sikkert en professionel leverandør.

Læs mere i brochurer….

Bestil hegn til din event hos TEG Stage – det er enkelt:
  1. Ring 72 65 58 05
  2. Vi aftaler forløbet og mødes efter behov
  3. Vi giver dig en god oplevelse til din event